torstai 10. elokuuta 2017

Korjaustoimenpiteitä Kotkassa

Susa ja Meija lastasivat osan kamoistamme autoon kotiin vietäväksi.

Vela Felice jätettiin siis Kotkaan Veleiron hoiviin odottamaan uutta potkuria. Kun vene nyt joka tapauksessa seisoisi viikon tai pari huoltoliikkeen laiturissa, päätettiin siihen samalla teettää muutamia parannuksia, jotka kuitenkin pian olisivat työlistalla. Hallintalaitteen kahva oli kiukutellut koko matkan, vaikka sitä oli jo Kuopiossa yritetty herkistää samalla kun sen toimintasuunnat oli käännetty normaaleiksi. Kahvan mekanismi oli kuitenkin niin kulunut, että kun se voitelua varten aukaistiin, se oli täynnä pinnoista hiertynyttä metallipölyä ja -murusta eikä siitä enää ollut tehtävissä toimivaa kalua. Tilalle oli siis asennettava kokonaan uusi hallintalaite.

Polttoaineongelmien kanssa taisteltaessa oli myös tullut selväksi, että tankissa olisi hyvä olla ns. manusluukku, josta tankin pystyisi tarvittaessa ajoittain puhdistamaan. Tankissa ei myöskään ollut aikaisemmin polttoainemittaria, joten nämä puutteet korjattiin nyt Kotkan pysähdyksellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Lukaisemme sen pikaisesti ennen julkaisua.

Vela Felice purjehtii kohti uusia seikkailuja

 Onpa taas jäänyt tämän venesivuston päivitys hunningolle. Katsotaan, olisiko talven aikana intoa päivittää  juttuja enemmänkin, mutta laite...